God Jul och fortsättning till det nya året börjar. 

Sen önskar jag er även en underbar fortsättning då vi intar 2017 också. 

Jag har ett mål, som jag hoppas jag når. Jag har skapat en Insamlingssida till Barncancerfonden via Shoutly. Inga pengar kommer att gå till mig, utan de går direkt till till fonden.

Mitt mål med insamlingen är att på 60 dagar samla in 5000 kr. Med er hjälp kan målet uppnås. Länken till sidan kommer ge er möjlighet att handla hos utvalda butiker och en del av den summan går direkt till Barncancerfonden. Om jag förstått rätt kommer ni kunna följa insamlingen via sidan också.

Min sida hittar du HÄR eller i vänsterspalten på hemsidan.

Har du några speciella önskeklappar? Vill du ha lite sista minuten tips på julklappar så kommer dom här från Mina favoriter när det gäller att shoppa online.

Coolstuff Deras mjukglassmaskin är ju helt underbar.

Ett måste för alla mina gelikar när det gäller glass.

Grundreceptet för att göra glassen är: mjölk, grädde, gelatin och socker (kan nog undvaras)

och valfritt smaksättning (Vad säger ni om saltlakrits)

Här blev jag lite förvånad. Trodde faktiskt att det skulle vara ägg i. fråga mig inte varför.

Nu vet jag visserligen inte om det medföljer något recept på sås till glassen. Men det finns om inte annat att hitta på ica.se Där finns en grym kolasås.

Den gigantiska hoppbollen. Är det fler än jag som hade en liknande som liten?

Kommer ihåg hur jag höll i hornen för glatta livet för att hålla balansen.

Denna skulle faktiskt vara kul att ha till min brorson. Men risken är väl att jag också använder den.

Skulle vara intressant att prova den igen.

Den ger starka ben iallafall, då den inte hoppar av sig själv direkt.

Min favorit serie i porslin: Känsloserien

I denna serie finns det tallrikar, frukostskålar, kannor (de på bilden), muggar (glada och sura) och Känslo-äggkoppar. De flesta i denna serie är helvita, men det har kommit ut några som är färgade och några med en liten guldkant längst upp. Denna serien är bara helt underbar. Om inte ni vill ha den, köp den åt mig vetja (blink, blink)

Inlägg med affiliate länkar från www.Coolstuff.se Just because i Love it

Även det en svensk serie som är bra. Även om jag inte gillade allt, men vilken del säger jag inte. Det får ni lista ut själva. Den har gått via tv 3 och går nog att se på viafree än så länge.

Också lite mystisk, men inte lika lik Jägarna som Midnatssol är. Dock fortfarande bra. Och jo, jag är chockerad själv. Två svenska serier som jag faktiskt gillat.

Men skäms på mig som Inte skrivit en rad om serien Midnattsol. Det är ju riktigt bra och finns nog fortfarande på svtplay ifall ni missat den. En serie i klass med filmen Jägarna (som jag gillade).

Det är inte ofta jag blir förtjust i svenska serier eller filmer. Nu hände det igen. Har ni inte sett den, se den. Gillade ni inte Jägarna, se den inte. End of story haha.

Nu behöver jag lite råd. Om någon av er läsare kan tipsa mig om larm och eller övervakning som kan skötas på distans. Som inte kostar skjortan och är säkra vid elavbrott.

Vill även du ha varma fötter i vinter? Då passar Cosy Slippers ypperligt. Till dig själv eller någon annan med frusna fötter

Cozy slippers från Coolstuff

Cozy slippers från Coolstuff

I samarbete med Coolstuff.se och Tourn.se

Filmen kommer ut under 2017. Något specificerat datum har jag ännu inte hittat. Om du vet, skriv gärna en kommentar.

Som sagt, ingen film som kommit ut än på biograferna i Sverige (eller någonstans än, vad jag vet). Men en film som jag verkligen vill se. Filmen handlar om en man som har 23 olika personligheter. Det är en M. Night Shyamalan film och hans filmer brukar vara väldigt bra. Sen är psykologi ett otroligt intressant ämne och som jag har förstått visar denna film hur personligheter kan förändra en människa. På mer än ett sätt. Är dock osäker på vilken genre de kommer sätta filmen under. Finns nog att googla på, men det vill jag inte göra. Hur som haver, jag kommer att se denna när den kommer ut. Håller tummarna på att den kommer rätt tidigt till Sverige (innan jul 2017) och att den kommer att komma på alla biografer. Inte enbart på biograferna i söder.

The Amityville horror, är en gammal skräckfavorit i repris. När jag lyckas se en massa skräp kan den och American Psycho rädda mig. En bra film i en nyare version

Arghh!! Säsong 2 är redan inne på sitt 7:e avsnitt. Vilket vi vet vad det innebär. Slutet är nära för denna säsong.

Tänk att jag kunde bli så fast i en serie som jag inte gillade första avsnittet av. Helt otroligt. Tänk om jag kunde hitta något i verkliga livet också som jag blev så fascinerad av. Det skulle inte vara illa.